• Magyar
  • English

Keleméri bárány pástétom hízott libamájjal

Közel egy teljes év, és számtalan teszt után, elkészült a Keleméri Bárányhús és a hízott libamáj tökéletes házasítása. Üzletpolitikánk és a kiváló minőségű alapanyagaink megkövetelik, hogy kizárólag a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő összetevőkkel dolgozzunk. Ezért esett választásunk a hízott libamájra és a legjobb minőségű fűszerekre (pl.: zsálya, dijoni mustár, cayenne bors stb.). Miután elkészült a végleges receptúra, termékünk a 2017-es Bocuse d’Or- on mutatkozott be, rengeteg elismerést begyűjtve.

Természetes, hogy a pástétom semmilyen ízfokozót és tartósítószert nem tartalmaz. Az összetételét tekintve minimum 65% bárányhúst és minimum 25% hízott libamájat tartalmaz. A fennmaradó, maximum 10%-ot a fűszerek és ételízesítők teszik ki. Fontos kiemelni, hogy a felhasznált hús 100%-ig első osztályú tőkehús.

Bontatlan csomagolásban, szobahőmérsékleten eltartható egy évig. Fogyasztását 15°C-on, felkeverve ajánljuk.

A termék nettó súlya 145g, csomagolással együtt kb. 300g.