• Magyar
  • English

Díjak, tanúsítványok

2016-ban Balogh- Nagy Erzsébet Keleméri bárányhús termelőt a Dining Guide gasztronómia kritikusok, és a Magyar Konyha Termelői díjban részesítette. 2015. évben az Év termelőjévé választották Keleméri bárányok termelőjét.
2016-ban Balogh- Nagy Erzsébet Keleméri bárányhús termelőt a Dining Guide gasztronómia kritikusok, és a Magyar Konyha Termelői díjban részesítette. 2015. évben az Év termelőjévé választották Keleméri bárányok termelőjét.



Növénytermesztési gyakorlatunkat a kezdetektől, de 2015-től a Biokontroll Hungária által is tanúsítva, az ökológiai vagy közkeletűbben „bio” előírásoknak megfelelően végezzük.
Növénytermesztési gyakorlatunkat a kezdetektől, de 2015-től a Biokontroll Hungária által is tanúsítva, az ökológiai vagy közkeletűbben „bio” előírásoknak megfelelően végezzük.



2016-ban Balogh- Nagy Erzsébet Keleméri bárányhús termelőt a Dining Guide gasztronómia kritikusok, és a Magyar Konyha Termelői díjban részesítette. 2015. évben az Év termelőjévé választották Keleméri bárányok termelőjét.
2016-ban Balogh- Nagy Erzsébet Keleméri bárányhús termelőt a Dining Guide gasztronómia kritikusok, és a Magyar Konyha Termelői díjban részesítette. 2015. évben az Év termelőjévé választották Keleméri bárányok termelőjét.



A 2016-os Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gála díjazottjai - Magyar Konyha Az Év Termelője Díj: Sándor Tamás (Bükki Sajt) Balogh Nagy Erzsébet (Keleméri Báránykák) Szabó György (Györgytea)

A termelői különdíjakról: A Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke, Lévai Anikó három magyar termelőnek adott át díjat. Sándor Tamás kézműves sajtkészítőt, a tradicionális hegyvidéki sajtokat előállító mónosbéli Bükki Sajt képviselőjét, Balogh Nagy Erzsébetet, a keleméri juhtenyésztőt (Keleméri Báránykák) valamint Szabó Györgyöt, a bükki füvesembert, a Györgytea alapítóját díjazták.
A 2016-os Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gála díjazottjai - Magyar Konyha Az Év Termelője Díj: Sándor Tamás (Bükki Sajt) Balogh Nagy Erzsébet (Keleméri Báránykák) Szabó György (Györgytea)

A termelői különdíjakról: A Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke, Lévai Anikó három magyar termelőnek adott át díjat. Sándor Tamás kézműves sajtkészítőt, a tradicionális hegyvidéki sajtokat előállító mónosbéli Bükki Sajt képviselőjét, Balogh Nagy Erzsébetet, a keleméri juhtenyésztőt (Keleméri Báránykák) valamint Szabó Györgyöt, a bükki füvesembert, a Györgytea alapítóját díjazták.